Pallmann Pall-X Voegenkit 5 L

Beschikbaarheid: In voorraad

Van: € 102,00

Voor: € 81,00

Pallmann  Pall-X Voegenkit    5 L

Omschrijving van Pallmann Pall-X Voegenkit 5 L

Pallmann Pall-X Voegenkit 5 L
Nederland is het land van Tapis parket. Hierbij zijn de spijkergaatjes een vast gegeven. Deze gaatjes en andere oneffenheden worden met een voegenkit dichtgezet. Een nadeel van voegenkit is dat bij onvoldoende schuren zie je tijdens het lakken de voegenkit weer terug. Dit geeft geen mooi beeld. De oorzaak van het verkeerd schuren ligt vaak in het feit dat de kleur van de kit wit is en hierdoor bij het schuren niet goed te zien is of de kit voldoende weggeschuurd is.

Met de Pall X Kitt van Pallman is dit probleem verleden tijd. Pallman heeft de kleur van de voegenkit licht-geel ingesteld zodat tijdens het schuren duidelijk is te zien wat wel en wat niet geschuurd is.

Nou vraagt u zich natuurlijk af zie ik deze gele kleur dan ook terug in het eindresultaat. Het antwoord hier op is ‘nee’. Het uiteindelijke eindresultaat is een mooi geschuurde en afgelakte of in de olie gezette parketvloer.

Pallmann Pall-X Voegenkit 5 L Extra informatie

Inhoud 5 L array(3) { ["label"]=> string(6) "Inhoud" ["value"]=> string(3) "5 L" ["code"]=> string(10) "oil_volume" }
Kleur / Dessin Lichtgrijs Natuurvernist array(3) { ["label"]=> string(14) "Kleur / Dessin" ["value"]=> string(24) "Lichtgrijs Natuurvernist" ["code"]=> string(5) "color" }

Schrijf uw eigen review

Schrijf een review voor: Pallmann Pall-X Voegenkit 5 L

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Service
Kwaliteit
Prijs