Rigostep colorwash smoked oak 13 0.10 L

Beschikbaarheid: In voorraad

Van: € 24,90

Voor: € 14,90

Rigostep colorwash smoked oak 13    0.10 L

Meer afbeeldingen voor Rigostep colorwash smoked oak 13 0.10 L

Omschrijving van Rigostep colorwash smoked oak 13 0.10 L

Rigostep colorwash smoked oak 13 0.10 L
Met Colorwash creëer je kleur en sfeer naar wens.
Met de unieke olieprimer RigoStep Colorwash kunnen houten oppervlakken worden afgewerkt in nagenoeg elke gewenste kleurstelling. Door de volledig oplosmiddelvrije samenstelling is een aanzetvrije verwerking gegarandeerd. Colorwash zorgt iedere keer weer voor prachtige resultaten

Toepassing:

RigoStep Colorwash is een zeer bijzondere olieprimer voor het aanzetvrij verdiepen of veranderen van de kleur van nog onbehandelde of kaal geschuurde houten oppervlakken, zoals parket, planken, meubelen, etc.

Systeemopbouw:

RigoStep Colorwash kan worden aangekleurd met Aquamarijn Kleurpigment voor olie en kan de volgende dag worden afgelakt met RigoStep DUO Satin, RigoStep DUO Matt of RigoStep SKYLT.

Optimaal beschermd en onderhoudsarm:

Bij toepassing van Colorwash + RigoStep SKYLT, RigoStep DUO Matt of RigoStep DUO Satin wordt de uitstraling van onbehandeld, geolied of gewaxt hout bijzonder goed benaderd en tevens een optimaal beschermd en onderhoudsarm oppervlak verkregen zoals eigen aan elke RigoStep afwerking.


Ready Mix verpakkingen:

Van alle standaard sfeertinten zijn voordelige 125 ml verpakkingen leverbaar kant en klaar op kleur. Elk blikje is voldoende voor ca. vijf vierkante meter. Blikjes ready mix zijn handig om een monsterpaneel te maken, een proefvlak op te zetten, een klein oppervlak zoals een tafel of werkblad af te werken of om plaatselijk een beschadiging te herstellen.

Het is mogelijk de kleurintensiteit te verzwakken of te versterken door bij voorbeeld meer of minder pigment te gebruiken, pigmenten met elkaar te vermengen en/of door een aangepaste werkwijze te volgen. De voorbeelden zijn op eiken. Daarbij is het hout vooraf vochtig afgenomen en is, tenzij anders staat vermeld, een mengverhouding aangehouden van 1 blikje Kleurpigment op 1 liter Colorwash. Wij adviseren je om altijd ook zelf een proefpaneel te maken. Kleuren kunnen er op een foto of monitor anders uitzien dan in werkelijkheid.

Product is ook toepasbaar in combinatie met Aquamarijn Corol

Rigostep colorwash smoked oak 13 0.10 L Extra informatie

Inhoud 0.1 L array(3) { ["label"]=> string(6) "Inhoud" ["value"]=> string(5) "0.1 L" ["code"]=> string(10) "oil_volume" }
Kleur / Dessin Lichtgrijs Natuurvernist array(3) { ["label"]=> string(14) "Kleur / Dessin" ["value"]=> string(24) "Lichtgrijs Natuurvernist" ["code"]=> string(5) "color" }

Schrijf uw eigen review

Schrijf een review voor: Rigostep colorwash smoked oak 13 0.10 L

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Service
Kwaliteit
Prijs