Over VBN Vloeren

VBN Vloeren

 www.vbnvloeren.nl is een onderdeel van parketboerderij-vbn.

De parketboerderij-vbn is al meer dan 47 jaar aktief met hout. De parketboerderij-vbn is een all round parketbedrijf, veel is mogelijk denk aan speciale bewerkingen, roken, borselen, verouderen, bestaande vloeren renoveren, leg-service, onderhoud voor uw vloer. Om een indruk te krijgen www.parketboerderij-vbn.nl  De producten die wij in onze webshop voeren vindt u niet in onze toonzaal. In onze toonzaal hebben we veelal vergelijkbare

producten, van andere fabrikanten onze toonzaal is honderden m2 waarvan elk hoekje benut is, zouden we het programma van de webshop er ook nog in moeten passen dan wordt het voor ons maar ook voor u totaal onoverzichtelijk. Om kosten te drukken, het voordeel gaat naar u als klant, lak en olie etc zijn alleen online te bestelllen, door geen voorraad aan te houden hebben we geen last van bederf en handelings kosten, dit om kosten te drukken in uw voordeel. Naar keuze kunt de de bestelde producten laten verzenden naar uw adres of na online te hebben besteld te afhalen, dit kan op afspraak na kantoor uren. De "stenen" winkel is door de weeks open van 10 tot 18, donderdags tot 21 uur en op zaterdag tot 16 uur , maar in overleg kan u de door u bestelde product (en )  ook na sluitings-tijd afhalen.

Gaat u voor een vrijblijvend advies op maat, bezoek dan onze "stenen" toonzaal. Onze medewerkers in de toonzaal zijn allemaal mensen die jaren praktijk ervaring hebben, dus weten waar ze over praten. Iemand met geen gedegen praktijk ervaring kan geen goed advies op maat geven.